Admiraal de Ruyterweg 1a, 3354 XA Papendrecht

Kinderboerderij de Papenhoeve zou er niet zijn zonder de hulp van onze vrijwilligers. We zijn daarom dan ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar extra hulp in onze kleinschalige horeca.

Gastvrouw / Gastheer

Als gastvrouw / gastheer ben je ons visitekaartje. Je bent het aanspreekpunt bij de verkoop van consumpties. Wekelijks komen er veel mensen een kopje koffie, thee of 1 van onze andere versnaperingen nuttigen. Voor onze jongste bezoekers is er een grote keuze aan diverse limonadesmaken, snoepjes, chips en ijs.

Werkzaamheden:

- Verkoop van consumpties aan de bezoekers
- Klaarmaken van div. broodjes / Cup-a-Soup
- Onderhouden/schoonmaken van de horecagelegenheid en keuken

Wat krijg je ervoor terug?

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis. In overleg bepalen we welke dagen / dagdelen je ons zou willen helpen. Je komt te werken in een gezellig team waarbij je werk zeer gewaardeerd zal worden. Je bent in een dierrijke omgeving en doet veel ervaring op.

Lijkt het je leuk ons team te komen versterken neem dan contact met ons op? Dit kan via Facebook of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ervaring in de horeca is handig, maar niet noodzakelijk.