Admiraal de Ruyterweg 1a, 3354 XA Papendrecht

Kinderfeestje?

Is uw kind gek op dieren en is hij of zij binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een kinderfeestje bij kinderboerderij Papenhoeve!

Kinderfeestje vieren bij de Papenhoeve? Dat kan! Wij bieden u verschillende pakketten aan waarbij u met een grote groep of een paar kinderen de jarige job een onvergetelijke middag bezorgen. Gezellig kleuren, een rondleiding over de kinderboerderij of alleen op zoek naar een locatie?  De verschillende pakketten bieden u diverse mogelijkheden. De inhoud van de pakketten vind u onderaan deze pagina. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Horeca
Tijdens een kinderfeestje is het mogelijk de hapjes en drankjes te laten verzorgen door onze horecagelegenheid. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Zaal huren?
Bent u als vereniging op zoek naar een geschikte locatie voor vergaderingen? Ook hiervoor kunt u terecht bij Kinderboerderij de Papenhoeve.

Wij schenken geen alcohol op onze Kinderboerderij.