Admiraal de Ruyterweg 1a, 3354 XA Papendrecht

Organisatie

Onze organisatie bestaat uit:

Sinds januari 2019 is Drechtwerk Groen verbonden aan onze kinderboerderij. Vanaf die dag verzorgen zij de dierverzorging en het onderhouden van het terrein. Vanaf 1 mei 2022 is ook Drechtwerk Actief betrokken en neemt zij de horeca, evenementen en educatie voor haar rekening. Een samenwerking waar enthousiasme, expertise en krachten zijn gebundeld.

Graag stellen wij ons team achter Kinderboerderij Papenhoeve aan u voor

Beheerders Kinderboerderij

Loes van Jaarsveld

Hallo ik ben Loes van Jaarsveld, werkzaam op de kinderboerderij sinds 2014. Als beheerder werk ik met veel plezier en passie samen met team Papenhoeve. Wij zorgen voor de dieren en het onderhoud van het terrein. Mijn favorieten dieren zijn: varken pip, alpaca cosi en de shetlanders. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact tussen kind en dier, de interactie met de dieren en ook ben ik gek op schoonmaken en opruimen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Megan Blokland

Hoi ik ben Megan Schippers-Blokland en ik werk sinds maart 2016 op de Papenhoeve! En ik werk graag samen met het team van de Papenhoeve in mijn rol als assistent beheerder om de kinderboerderij een leuke en leerzame plek te maken! Voorbeelden daarvan zijn; het verzorgen van alle dieren maar ook het terrein netjes houden.

Mijn favoriete dieren op de Papenhoeve zijn; Pip het varken, de shetlanders en de Nubische geiten.

Het leukste aan mijn werk vindt bezoekers informeren over omgang met dieren maar ook leerlingen begeleiden die de opleiding hiervoor genieten. Het aller allermooiste is als een kindje/bezoekers met sprankelende ogen erachter komt dat onze varkens eigenlijk toch best wel aaibaar en lief zijn omdat wij het hebben voorgedaan hoe wij met de dieren omgaan.

Het grote schoonmaakwerk laat ik aan Loes over 😉

 

Jacolien Verhoeven

Hallo, ik ben Jacolien. Sinds 2019 werk ik hier op de boerderij. Als dierverzorger ben ik verantwoordelijk voor het voeren en verzorgen van de dieren maar ook het terrein onderhouden. Daarvoor werk ik graag samen met mijn collega’s. Natuurlijk vind ik alle dieren leuk op de boerderij maar de leukste vind ik toch Freddie de Nubische geit. In de zomer vind ik het altijd erg leuk om de alpaca’s een douche te geven. Ze genieten er altijd zo van.

 

Ria Spruit

Ruim 7 jaar geleden werd mij gevraagd het horeca gedeelte op me te nemen. Degene die regelmatig op de kinderboerderij komen zullen mij daarvan kennen. Ik heb het uit kunnen breiden tot wat het nu is met de mogelijkheden die er waren, met o.a. koffie, thee, limonade en diverse zoete en hartige versnaperingen en niet te vergeten ijs voor de lekkere trek voor jong en oud om het verblijf bij ons te veraangenamen.

Wat mij betreft gaan we nog lang van uw aanwezigheid genieten. Wij doen daar alles aan.

 

Isa Cueto

Hai, ik ben Isa. Sinds oktober 2021 werkzaam bij Drechtwerk. Als Relatiebeheerder heb ik contact met gemeenten, onderwijs en (zorg)organisaties. Iedereen die graag mee wil doen is welkom. Met veel plezier verzorg ik de rondleidingen en kijk samen met geïnteresseerden naar de juiste match.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.