Admiraal de Ruyterweg 1a, 3354 XA Papendrecht

Zondag 24 november is het smikkelen bij Kinderboerderij de Papenhoeve, we gaan namelijk chocoladeletters versieren! Dat word smullen!

Komen jullie ook? 

Aanmelden kan vóór 22 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs: €5,- per kind
Tijd: 13.00 - 14.30

Kinderboerderij de Papenhoeve zou er niet zijn zonder de hulp van onze vrijwilligers. We zijn daarom dan ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar extra hulp in onze kleinschalige horeca.

Gastvrouw / Gastheer

Als gastvrouw / gastheer ben je ons visitekaartje. Je bent het aanspreekpunt bij de verkoop van consumpties. Wekelijks komen er veel mensen een kopje koffie, thee of 1 van onze andere versnaperingen nuttigen. Voor onze jongste bezoekers is er een grote keuze aan diverse limonadesmaken, snoepjes, chips en ijs.

Werkzaamheden:

- Verkoop van consumpties aan de bezoekers
- Klaarmaken van div. broodjes / Cup-a-Soup
- Onderhouden/schoonmaken van de horecagelegenheid en keuken

Wat krijg je ervoor terug?

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis. In overleg bepalen we welke dagen / dagdelen je ons zou willen helpen. Je komt te werken in een gezellig team waarbij je werk zeer gewaardeerd zal worden. Je bent in een dierrijke omgeving en doet veel ervaring op.

Lijkt het je leuk ons team te komen versterken neem dan contact met ons op? Dit kan via Facebook of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ervaring in de horeca is handig, maar niet noodzakelijk.

Wil jij kans maken op 1 van de 6 speelgoed cadeaubonnen?!

Kom dan snel langs bij ons langs en haal de tekening op. Kleur de tekening op je allermooiste in en maak kans op 1 van die cadeaubonnen!

Woensdag 27 november zal SINTERKLAAS de winnaars bekend komen maken, met als klap op de vuurpijl een te gekke hoofdprijs!

Wil jij meedoen? Haal je tekening dan op bij de kinderboerderij en lever deze voor 22 november weer bij ons in (of mail de tekening naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Succes!

 

Trippel, trappel, trippel, Trap…
Nog even geduld maar dan is het toch echt weer zover. Sinterklaas komt weer Nederland. Daarom is het woensdagmiddag 27 november feest bij Kinderboerderij de Papenhoeve. Sinterklaas komt namelijk bij ons langs!

Sinterklaas arriveert om 15.00 en blijft tot 16.30. Neem gezellig je papa, mama, broertjes en/of zusjes mee naar deze gezellige middag en wie weet heeft de Sinterklaas nog wel wat lekker meegebracht?

Tot dan!