Admiraal de Ruyterweg 1a, 3354 XA Papendrecht

Enkele tegels in het geitenverblijf waren een beetje verzakt. Gister was het tijd om dit te maken. Het ziet er weer super mooi uit. De geiten zijn weer blij!

Vego Papendrecht sponsorde het zand, namens de geiten onwijs bedankt !

Goed nieuws!

Vanaf maandag 20 juli zal de kinderboerderij weer volledig open zijn. 

We zijn dan geopend van maandag t/m zondag: 10.00 - 16.30 

Vanmorgen was het zover, na lang wachten kon de kinderboerderij eindelijk weer open! 

De kinderboerderij zal op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in tijdsblokken van 10.00 - 12.00 en van 14.00 - 16.00 voor publiek geopend zijn. 

Vanaf maandag 6 juli zal de kinderboerderij weer gedeeltelijk open gaan. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal de kinderboerderij geopend zijn in tijdsblokken van 10.00 - 12.00 en van 14.00 - 16.00.

Wij kijken er onwijs naar uit het publiek weer te mogen ontvangen op de kinderboerderij. Houden jullie op de boerderij wel rekening met 1,5 meter afstand?

Kinderboerderij weer open? Helaas niet zonder uw hulp.

Voor het openen van de kinderboerderij zijn wij met SPOED op zoek naar vrijwilligers.

Om vanaf 1 juli weer open te kunnen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen als toezichthouder bij de poort en op de kinderboerderij.

Lijkt het u, of weet u iemand, die het leuk vind om af en toe ca. 2 uurtjes (dagen/tijden in overleg) te helpen op de kinderboerderij. Geef u dan nu op!

- Aanmelden? Stuur ons dan een bericht via Facebook: https://www.facebook.com/kinderboerderij.depapenhoeve/ of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Deel dit bericht zo veel mogelijk, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de kinderboerderij v.a. 1 juli weer open kan.

😁 GOED NIEUWS 😁
 
Vanaf 1 juli zal de kinderboerderij waarschijnlijk beperkt open gaan. Over hoe deze beperkte opening er uit zal komen te zien volgen later meer mededelingen.

In verband met het Corona virus zal de kinderboerderij in ieder geval tot 15 juni gesloten zijn. 

De vrijwilligersactie op de kinderboerderij met behulp van NLdoet a.s. zaterdag 14-03-2020 wordt verplaatst naar een later moment. De exacte datum wordt z.s.m. bekend gemaakt en kan binnenkort ook terug gevonden worden op de website van NLdoet

Helaas is er het afgelopen weekend luis geconstateerd bij onze geiten. Om deze reden is besloten de dierenverblijven voor onbepaalde tijd te sluiten voor publiek. Ook de rest van de dieren zullen worden onderzocht en indien nodig behandeld.
 
Dit betekent helaas ook dat het dieren verzorgen morgenmiddag van 14.00 - 15.00 komt te VERVALLEN. Wij vinden dit heel erg jammer!
In plaats van het dieren verzorgen start FitKidz morgen al om 14.00 met het knutselen. Er wordt dus van 14.00 - 16.00 geknutseld.
 
Wanneer de dierenverblijven weer toegankelijk worden voor publiek is op dit moment nog onduidelijk. Zodra hier meer duidelijk over is, zullen we dit via Facebook en onze website bekend maken.

Woensdagmiddag 5 februari is de eerste activiteitenmiddag van dit jaar. Wil je graag helpen met het verzorgen van de boerderijdieren (v.a. 6 jaar) of kom je graag knutselen samen met FitKidz? Schrijf je dan snel in...

Aanmelden kan via Facebook of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijden:

Helpen verzorgen boerderijdieren (v.a. 6 jaar): 14.00 - 15.00
Knutselen (alle leeftijden): 15.00 - 16.00

Kosten: € 0,50 per activiteit

Kan je woensdag 5 februari niet? Wees niet getreurd! Samen met FitKidz organiseren we deze leuke en gezellige middag vanaf 5 februari om de week!

Zondag 24 november is het smikkelen bij Kinderboerderij de Papenhoeve, we gaan namelijk chocoladeletters versieren! Dat word smullen!

Komen jullie ook? 

Aanmelden kan vóór 22 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs: €5,- per kind
Tijd: 13.00 - 14.30

Kinderboerderij de Papenhoeve zou er niet zijn zonder de hulp van onze vrijwilligers. We zijn daarom dan ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar extra hulp in onze kleinschalige horeca.

Gastvrouw / Gastheer

Als gastvrouw / gastheer ben je ons visitekaartje. Je bent het aanspreekpunt bij de verkoop van consumpties. Wekelijks komen er veel mensen een kopje koffie, thee of 1 van onze andere versnaperingen nuttigen. Voor onze jongste bezoekers is er een grote keuze aan diverse limonadesmaken, snoepjes, chips en ijs.

Werkzaamheden:

- Verkoop van consumpties aan de bezoekers
- Klaarmaken van div. broodjes / Cup-a-Soup
- Onderhouden/schoonmaken van de horecagelegenheid en keuken

Wat krijg je ervoor terug?

De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis. In overleg bepalen we welke dagen / dagdelen je ons zou willen helpen. Je komt te werken in een gezellig team waarbij je werk zeer gewaardeerd zal worden. Je bent in een dierrijke omgeving en doet veel ervaring op.

Lijkt het je leuk ons team te komen versterken neem dan contact met ons op? Dit kan via Facebook of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ervaring in de horeca is handig, maar niet noodzakelijk.

Wil jij kans maken op 1 van de 6 speelgoed cadeaubonnen?!

Kom dan snel langs bij ons langs en haal de tekening op. Kleur de tekening op je allermooiste in en maak kans op 1 van die cadeaubonnen!

Woensdag 27 november zal SINTERKLAAS de winnaars bekend komen maken, met als klap op de vuurpijl een te gekke hoofdprijs!

Wil jij meedoen? Haal je tekening dan op bij de kinderboerderij en lever deze voor 22 november weer bij ons in (of mail de tekening naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Succes!

 

Trippel, trappel, trippel, Trap…
Nog even geduld maar dan is het toch echt weer zover. Sinterklaas komt weer Nederland. Daarom is het woensdagmiddag 27 november feest bij Kinderboerderij de Papenhoeve. Sinterklaas komt namelijk bij ons langs!

Sinterklaas arriveert om 15.00 en blijft tot 16.30. Neem gezellig je papa, mama, broertjes en/of zusjes mee naar deze gezellige middag en wie weet heeft de Sinterklaas nog wel wat lekker meegebracht?

Tot dan!